Γέλωτα προκαλεί δημοσίευμα περί ιλιγγιώδους αύξησης εσόδων Υπουργού…

11 Μαϊος 2020 19:40

Σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών του νομού Κυκλάδων, του Περιφερειάρχη, των Δημάρχων Πάρου και Αντιπάρου όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.


Με αυτή την αφορμή, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι ένα δημοσίευμα κάνει αναφορά σε ιλιγγιώδη αύξηση των εσόδων Υπουργού της Κυβέρνησης, καταγόμενου από τη Νάξο.

Κραυγαλέο γέλωτα μπορεί να προκαλέσει το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς ακόμη και αυτοί που γνωρίζουν στοιχειώδη απλή αριθμητική, αντιλαμβάνονται, ότι η αύξηση των εσόδων προήλθε από πώληση ακινήτου στη Νάξο και όχι από έσοδα ελέω υπουργοποίησης.

Το να καυτηριάζει κανείς γεγονότα, είναι θεμιτό, το να δημοσιεύει όμως κανείς «μεγαλειώδεις» ανακρίβειες με στόχο περισσότερα κλικ είναι τουλάχιστον παιδαριώδες…

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑRΧΗΣ ΝΟΙΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΚΩΒΑΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ

Δηλώσεις Περ. Κατάστασης 2019 (χρήση 2018)

Πρωθυπουργού - Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση) – Υπουργών - αναπληρωτών Υπουργών – Υφυπουργών – βουλευτών - ευρωβουλευτών-Περιφερειαρχών - Δήμαρχων - όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos