KKE. O αυταρχισμός και η αστυνομοκτατίας δεν θα περάσουν

22 Μαϊος 2020 20:01

Χαιρετίζουμε τη μαζική, αγωνιστική κινητοποίηση του τηνιακού λαού, που και πάλι όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στους σχεδιασμούς εγκατάστασης αιολικών πάρκων στη Τήνο.


Καταδικάζουμε και πάλι την εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί της Τήνου, που χρησιμοποιήθηκαν σαν εργολάβοι υπερασπιστές των επιχειρηματικών συμφερόντων στην ενέργεια. Ο αυταρχισμός, η τρομοκρατία και οι συλλήψεις βαραίνουν τη κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα που στηρίζουν τη ενεργειακή πολιτική της ΕΕ.

 Μιας πολιτικής που είναι καταστροφική για το περιβάλλον, τη πολιτιστική κληρονομιά, την ιστορία, την ζωή και την υγεία των ανθρώπων.
 Μιας πολιτικής που στηρίζει τις ορέξεις των ενεργειακών ομίλων για ψηλές κερδοφορίες.
 Μιας πολιτικής που ταυτόχρονα αγνοεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων φορτώνοντας τα με νέα βάρη και ακριβότερο ρεύμα.
Το σταμάτημα των έργων, η αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής από το νησί της Τήνου και η απελευθέρωση των συλληφθέντων είναι αποτέλεσμα της κινητοποίησης του τηνιακού λαού.
 Αποτελεί παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς αγώνες και στο νησί μας.
 Αποδεικνύει ότι η οργανωμένη παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα μπορεί να ανατρέψει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τις ανάγκες του παριανού λαού.

Πάρος 22-5-2020

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos