Πάρος: Θετική εξέλιξη για την έκταση του Παλιού Αεροδρομίου

13 Ιουλίου 2020 15:00

Στην κατοχή του Δήμου Πάρου περνάει η έκταση του παλιού αεροδρομίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 57/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σύρου. Η απόφαση θα επιδοθεί στο Δημόσιο τις επόμενες ημέρες.


Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμ. 57/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σύρου, έγινε σε πρώτο βαθμό δεκτή η αγωγή που κατατέθηκε από τον δικηγόρο του Δήμου Πάρου, καθώς αναγνωρίστηκε η εγκυρότητα της διαπιστωτικής απόφασης πλήρωσης της διαλυτικής αίρεσης του συμβολαίου, με το οποίο η τότε Κοινότητα Παροικίας δώρισε έκταση 223.500 τ.μ. για να δημιουργηθεί το αεροδρόμιο Πάρου. Έτσι, αναγνωρίστηκε ότι κύριος του ακινήτου είναι ο Δήμος Πάρου, και διατάχθηκε το δημόσιο να αποδώσει στον Δήμο ολόκληρη την έκταση του παλιού αεροδρομίου Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου, κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η διεκδικούμενη έκταση του Παλιού Αεροδρομίου της Πάρου, περνάει και επίσημα στον Δήμο μας, με τη βούλα του δικαστηρίου. Η επιτυχής έκβαση της υπόθεσης, που χειρίστηκε το γραφείο νομικής υποστήριξης του Δήμου, έχει τεράστια σημασία για εμάς. Με την τελεσιδικία της συγκεκριμένης απόφασης, ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος του νησιού και των δημοτών.»

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos