ΣΑΜΙΝΑ - "Μαζι για την Αντιπαρο"

13 Ιουλίου 2020 20:22

Κύριε Πρόεδρε,


Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε δέκτες της ανησυχίας των συμπολιτών μας όσον αφορά την θαλάσσια περιβαλλοντική ρύπανση που παρουσιάστηκε στη περιοχή του ναυαγίου του «ΣΑΜΙΝΑ».
Πιστεύουμε ως συνδυασμός και ως εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ότι ο Δήμος Αντιπάρου δεν πρέπει να παραμείνει θεατής σε αυτό το πρόβλημα.
Στο πλαίσιο αυτό με γνώμονα τη προστασία των κατοίκων, των επαγγελματιών, της τοπικής οικονομίας και της υγείας εν γένει της Αντιπάρου και σύμφωνα με τον ν. 3852/2010 άρθρο 67 παρ. 2, ο συνδυασμός μας «Μαζί για την Αντίπαρο» και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον αποτελούν, αιτούμαστε όπως εισάγετε ως κατεπείγον προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα: «Θαλάσσια Ρύπανση του ναυαγίου ΣΑΜΙΝΑ» με παράλληλη ενημέρωσή μας από το Δήμαρχο, επί της γενικής κατάστασης της ρύπανσης, το εύρος επέκτασής της καθώς επίσης και σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων που έχει λάβει ο Δήμος Αντιπάρου για την αποφυγή περαιτέρω περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε βάρος του νησιού μας.

Με Εκτίμηση

Ελένη Αντ. Βιάζη Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για την Αντίπαρο»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos