Λ.Σ.Πάρου: Δεν πρέπει να πληρώσουμε ξανά

13 Αυγούστου 2020 14:07

Το «μάρμαρο» μιας πολιτικής υποταγμένης στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, καλούνται να πληρώσουν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι εργαζόμενοι και στη Πάρο μετά τα νέα κυβερνητικά μέτρα.


Τα κυβερνητικά μέτρα αποσπασματικά και ανεπαρκή, η πολιτική τους γεμάτη αντιφάσεις και πισωγυρίσματα που το αποτέλεσμα τους επιβεβαιώνεται από τις αρνητικές εξελίξεις σε βάρος της δημόσιας υγείας.
Η κυβέρνηση αντί να νοιώθει ένοχη για τα αποτελέσματα της πολιτικής της σήμερα, «κουνάει το δάκτυλο» σε όσους επισκέπτονται το νησί μας, σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους εξανεμίζοντας τις ελπίδες για περιορισμό της χασούρας και των προβλημάτων που θα ακολουθήσουν.
Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Πάρου δείχνει να είναι «αλλού» δίνοντας στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση με τις «δικές του αλήθειες» , που όμως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι δέσμιος της επικοινωνιακής τακτικής του και της υποταγής του στη κυβερνητική πολιτική. Όσο περισσότερο φωνάζει για τον αδέσμευτο και ακομμάτιστο χαρακτήρα του, τόσο πιο σφικτά εναγκαλίζεται μαζί της.
• Την ίδια ώρα που δεν γίνεται θέμα η αδυναμία εξυπηρέτησης επισκεπτών και νησιωτών λόγω ανυπαρξίας εισιτηρίων.
• Την ίδια ώρα που έγιναν «λάστιχο» τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε βάρος της δημόσιας υγείας.
• Την ίδια ώρα που το Κέντρο Υγείας παραμένει με το ίδιο προ covid- 19 προσωπικό, χωρίς καθαριότητα και εικόνες ντροπής, χωρίς σεντόνια στους θαλάμους, χωρίς δυνατότητα αναπλήρωσης των τέστ από την 2η ΥΠΕ και με ένα Πρόεδρο επιλογής του, που δεν ξέρει ποτέ και τίποτε.
Και τώρα που κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν το δικό τους παιχνίδι συρρικνώνοντας παραπέρα την τουριστική περίοδο με τα καμώματα τους, περιδιαβαίνει τα κανάλια ζητώντας «δικαιοσύνη για να αποκατασταθεί η αδικία».
Για μια ακόμα φορά η Πάρος καλείται να πληρώσει το τίμημα της ανερμάτιστης «πολιτικής» των safe, ready and happy του Μ. Κωβαίου, που δεν μπορεί να ορθώσει ανάστημα και να υπερασπίσει τα συμφέροντα των παριανών και του τόπου.
Υποχρέωση μας να αντισταθούμε.

Πάρος 12-8-20

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos