Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου στις 18 Σεπτεμβρίου

15 Σεπτεμβρίου 2020 13:41

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός



τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, αλλά για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να έρθουν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα1ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΙΑΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ»

Θέμα2ο: Έγκριση δεύτερου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ»

Θέμα3ο: Έγκριση τρίτου πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΡΥΟΥ»

Θέμα4ο: Έγκριση  δεύτερου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

Θέμα5ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης «Προμελέτη έργων επέκτασης της δυναμικότητας της ΕΕΛ Μάρπησσας Πάρου» και οριστική παραλαβή της μελέτης

Θέμα6ο: Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης του έργου: «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης των οικισμών Λεύκες – Κώστος & επέκταση της δυναμικότητας της ΕΕΛ Μάρπησσας Πάρου » στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θέμα7ο: Συμμετοχή της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου ως Τακτικό Μέλος στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη – Δ.Ε.Π.ΑΝ.

Θέμα8ο: Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020

Θέμα9ο: Αίτηση Δήμου Αντιπάρου για προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΥΑΠ

Θέμα10ο: Έγκριση κόστους για επέκταση δικτύου στην περιοχή Κορακιές-Αγ. Ειρήνη στον Παρασπόρο

Θέμα11ο: Έγκριση αγοράς δύο καρτών SIM με δεδομένα.

Θέμα12ο: Ενεργοποίηση δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω Web-banking και εξουσιοδότηση Προέδρου για τη διαχείριση τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos