Νέο Αεροδρόμιο Πάρου - Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.....

13 Νοεμβρίου 2020 15:59

 Είναι λογικό ως πολίτες να μας διακατέχει όλους ένας άκρατος ενθουσιασμός για τις εξελίξεις που αφορούν την μελλοντική αναβάθμιση και την επικείμενη λειτουργία του Νέου Αεροδρομίου Πάρου με ολοκληρωμένες σύγχρονες υποδομές και τη δυνατότητα να αποτελέσει έναν διεθνή κόμβο μεταφοράς επιβατών στο κέντρο των Κυκλάδων και του Αιγαίου.


Η εξέλιξη αυτή μας δικαιώνει όλους τους Παριανούς, όσους πάλεψαν από την αρχή για τη λειτουργία του παλαιού αεροδρομίου, όσους οραματίστηκαν τη κατασκευή ενός Νέου Αεροδρομίου ως λογική εξέλιξη της έκρηξης της τουρισμού και της τοπικής οικονομίας και τους απλούς πολίτες που πλαισίωσαν την ΑΜΚΕ που πρότεινε ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και συνέβαλε στη αρχική λειτουργία του 4 χρόνια πριν.

Στη σημερινή επιτυχία αυτή συνέβαλαν επώνυμοι και ανώνυμοι επιχειρηματίες που επιδότησαν τις μελέτες ύψους € 350.000 για την ανάπτυξη και ολοκλήρωσή του, οι υπηρεσίες της Κεντρικής Διοίκησης που επιμελήθηκαν αυτών και η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων που ενέκρινε τη τελική χρηματοδότηση του και τέλος ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πάρου κ. Σπύρος Μπουζιάνης που συντόνισε με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση την όλη διαδικασία.

Εν κατακλείδι, μη ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και τον Έπαρχο Πάρου και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Κώστα Μπιζά για την υποστηρικτική επιστολή του με αρ.πρωτ. 1414/14.05.2020 προς ..... το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών!!!!

Πάρος Επμένουμε στην Πράξη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos