Με αλλαγές μπήκε ο καινούργιος χρόνος για τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου…

04 Ιανουαρίου 2021 17:38

Σύμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, αλλαγές στη σύνθεση της δημοτικής παράταξης της μειοψηφίας φέρνει με το «καλημέρα» η νέα χρονιά.


Έτσι λοιπόν, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου δήλωσε κατά πληροφορίες την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Λόγοι που σχετίζονται με τον φόρτο της επαγγελματικής του δραστηριότητας, οδηγούν το δημοτικό σύμβουλο σε αυτή την απόφαση, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί πλέον σύμφωνα με πληροφορίες να ανταπεξέλθει με επάρκεια και στα καθήκοντά του στο Δημοτικό Συμβούλιο εφόσον η επαγγελματική του ενασχόληση απαιτεί μεγάλο μέρος του χρόνου του.

Τη θέση του που χηρεύει θα αναλάβει γυναίκα η οποία έπεται σε σταυρούς προτίμησης στη λίστα της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.

Κατά πληροφορίες που παραμένουν ωστόσο ανεπιβεβαίωτες μέχρι αυτή τη στιγμή, και έτερος δημοτικός σύμβουλος της ίδιας δημοτικής παράταξης αναμένεται να παραιτηθεί της θέσεώς του, αν και παραμένει ακόμη αμφίβολο αν αυτό θα συμβεί.

Ο χρόνος θα δείξει...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos