Θανάσης Σάμιος: Η Λαϊκή Συσπείρωση κάνει προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας

26 Ιανουαρίου 2021 15:54

Για άλλη μια φορά η Λαϊκή Συσπείρωση κάνει προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Κι αυτό διότι μας εγκαλεί ότι περνάμε «στα μουλωχτά» προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού με διακρίσεις ως προς την κατάσταση της υγείας τους.

 

  • Τόσο «μουλωχτά», που την απόφαση έλαβε η οικονομική επιτροπή στην οποία συμμετέχει και η Λαϊκή Συσπείρωση εκπροσωπούμενη από τον επικεφαλής της.
  • Τόσο «μουλωχτά», που αν και η πρόσληψη σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπεται από το νόμο (Ν 3584/07, άρθρα 206 & 212) να γίνεται άμεσα και χωρίς επιπλέον διαδικασίες, απλά με απόφαση Δημάρχου, ο Δήμος δημοσίευσε την ανακοίνωση στη επίσημη σελίδα του ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
  • Η έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία απαιτεί άμεσες λύσεις, με την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα να αποτελούν ουσιαστικά προσόντα για την ιδιαιτερότητα που έχει η συγκεκριμένη σύμβαση COVID-19. Τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα, δηλ τα άτομα των ευπαθών ομάδων, πρέπει να προστατεύονται· όχι να ρίχνονται στη πρώτη γραμμή και όποιον πάρει ο Χάρος για να μπορεί να κάνει αντιπολίτευση η Λαϊκή Συσπείρωση.

Διότι αυτό είναι που μας ζητά η παράταξη αυτή που τελικά αποδεικνύεται ότι η κοινωνική ευαισθησία είναι άγνωστη έννοια για εκείνη: να προσλάβουμε ευάλωτους συμπολίτες μας και να τους ρίξουμε στον αγώνα κατά της πανδημίας. Κάτι για το οποίο θα ήμασταν κοινωνικά ανάλγητοι και ανθρωπιστικά ανεύθυνοι αν το κάναμε.

  • Βρίσκει λοιπόν την ευκαιρία να εκδώσει ανακοίνωση με μοναδικό στόχο να σπείρει διχόνοια στους πολίτες και στους εργαζόμενους του Δήμου Πάρου προσκαλώντας τους να πάρουν θέση στη δύσκολη εποχή που περνάμε λόγω της πανδημίας.

Η παράταξη αυτή φαίνεται πως αρέσκεται να δημιουργεί κοινωνική αναταραχή, επιδιώκει τις γενικευμένες αντιδράσεις. Αυτό έχει μάθει, αυτό μόνο γνωρίζει να κάνει.

  • Εν κατακλείδι, εμείς προχωράμε στο έργο μας, σεβόμενοι πάντα το γράμμα και το πνεύμα του νόμου. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Δεν έχουμε καιρό για εμπάθειες. Όλες μας οι δυνάμεις είναι επικεντρωμένες στη δράση. Όχι στην αντί-δραση.

Αντιδήμαρχος Πάρου
Αθανάσιος Π. Σάμιος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos