Λ.Σ Πάρου για τελευταίο Δ.Σ Παρασκευή 29-1

01 Φεβρουαρίου 2021 17:22

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ( Παρασκευή 29-1) φέραμε προ ημερησίας διάταξης μεταξύ άλλων τα παρακάτω θέματα:


1. Θέσαμε ψήφισμα κατά της κακοποίησης κάθε μορφής, σε οποιοδήποτε χώρο και εάν εκδηλώνεται αυτή, με θύμα οποιονδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και σεξουαλικών επιλογών με λήψη παράλληλα δέσμης μέτρων που πρέπει να παρθούν για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων. Το ψήφισμα με προσθήκες της πλειοψηφίας έγινε ομόφωνα δεκτό.
2. Για μια ακόμα φορά θέσαμε ερωτήματα και φέραμε τη Δημοτική Αρχή προ των ευθυνών της, για τον κίνδυνο που ελλοχεύει από την ολιγωρία της να χαθούν σημαντικά ποσά χρηματοδοτήσεων για την εκτέλεση σημαντικών έργων αθλητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα :
- Κλειστό Γυμναστήριο Παροικίας. Όπως είναι γνωστό το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» με 600.000 ευρώ, ποσό που κινδυνεύει να χαθεί, αφού εδώ και 14 μήνες δεν έχει γίνει τίποτα για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για τη δημοπράτηση του έργου.

- Γήπεδο Μάρπησσας . Το έργο κινδυνεύει να χάσει τη χρηματοδότηση των 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια, γιατί ενάμισι χρόνο από την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου- Περιφέρειας, δεν υπάρχει ούτε ανάθεση μελέτης για το έργο αυτό. Να τονίσουμε ότι ανάλογα έργα σε άλλους Δήμους ήδη έχουν ολοκληρωθεί.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επισήμανση μας για τον κίνδυνο να χαθούν οι χρηματοδοτήσεις, ο Δήμαρχος είπε χωρίς αναστολές, ότι σε αυτή την περίπτωση ο Δήμος, δηλαδή οι δημότες, θα χρηματοδοτήσουν τα έργα!!!
- Ταυτόχρονα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη με το Αγροκήπιο της Νάουσας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε αυτό.
Είναι τεράστιες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής απέναντι στη νεολαία της Πάρου που βιώνει τη κοροϊδία και τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» που δεν έχουν αντίκρισμα.
Η αθλούμενη νεολαία του νησιού μας και οι αθλητικοί σύλλογοι πρέπει χωρίς καθυστέρηση να βρεθούν στη πρώτη γραμμή της διεκδίκησης για την υλοποίηση αυτών των έργων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos