Ευχαριστήριο Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου

22 Μαρτίου 2021 15:02

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, τους παριανούς πολίτες και τους φορείς που παρευρέθηκαν παρά τις δυσκολίες, τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας, όσους έδωσαν το «παρόν» παρακολουθώντας τη συγκέντρωση μέσα από τη σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου στο facebook και όλους εκείνους που μας στήριξαν με τα μηνύματα τους.

Σύντομα θα μπορούν να αναζητηθούν οι ομιλίες στο κανάλι της Λαϊκής Συσπείρωσης και στο youtube με τον τίτλο «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου 21 Μαρτίου».

Η λυσσαλέα επίθεση «βαλτών», «καλοθελητών», «αντικειμενικών» παρατηρητών, άλλων στρατευμένων στην υπεράσπιση της κυβερνητικής προπαγάνδας και στη καλλιέργεια του εφησυχασμού, έπεσε στο κενό.

Όλοι αυτοί αλλά κυρίως η Δημοτική αρχή οφείλουν να αντιληφθούν ότι τα προβλήματα είναι μπροστά όσο και να προσπαθούν να τα βάλουν «κάτω από το χαλί».

Σήμερα είμαστε ακόμα πιο σίγουροι ότι εκφράσαμε την αγωνία του παριανού λαού για να υπάρξουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας, τη ζωής, των δικαιωμάτων του αλλά και του εισοδήματός του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos