Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

08 Απριλίου 2021 20:02

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, και το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 12-04-2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα μέτρα κατά της πανδημίας.
Εισηγητής: Εκπρόσωπος Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.

ΘΕΜΑ 2ο: Δεύτερη αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του οικονομικού έτους 2021 Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Ρούσσος Βατίστας.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2021 – 2025 Δήμου Πάρου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Ρούσσος Βατίστας.

ΘΕΜΑ 4ο: Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΔΕΠΑΠ.
Εισηγητής: Δήμαρχος, Κωβαίος Μάρκος.

ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Πάρου στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης μεταξύ Δήμου Πάρου και Δήμου Αντιπάρου για την συλλογή και μεταφορά βιοαποβλήτων.
Εισηγητής: Δήμαρχος, Κωβαίος Μάρκος.

ΘΕΜΑ 6ο: Επικαιροποίηση και τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 87/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτων για χώρους στάθμευσης στη Κοινότητα Πάρου και ορισμός επιτροπής καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Μαλαματένιος Εμμανουήλ.
ΘΕΜΑ 7ο: Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 231/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτων για χώρους στάθμευσης στην Κοινότητα Νάουσας και ορισμός επιτροπής καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Μαλαματένιος Εμμανουήλ.

ΘΕΜΑ 8ο: Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 105/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί σύναψης νέας σύμβασης για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων μεταξύ του Δήμου Πάρου και των φιλοζωικών Σωματείων «Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου-PAWS» και «Σύλλογος Φιλόζωων Εθελοντών Πάρου – ΦΕΠ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, Μαλαματένιος Εμμανουήλ.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Παναγιώτης Πετρόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos