Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

09 Απριλίου 2021 14:20

Καλείσθε την 14η  Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 9:00 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και αγορά ακινήτου για  την εγκατάσταση της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ) του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Παράταση συμφωνητικού μίσθωσης δημοτικού ακινήτου  με την επωνυμία «Καφενείο Κώστου».

Θέμα 3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Θέμα 4ο  Λήψη απόφασης για συμμετοχή του  Δήμου Πάρου στο «Posidonia Sea Tourism Forum 2021-Digital Event».

Θέμα 5ο  Λήψη απόφασης για την παροχή υδροδότησης του δημοτικού κοιμητηρίου «Αγίου Αντωνίου» στην περιοχή Μαραθίου Πάρου.

Θέμα 6ο  Έγκριση του με αρ. πρωτ. 5376/29-03-2021 πρακτικού της επιτροπής διαπραγμάτευσης για την ανάθεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Μετατόπιση δικτύων ΔΕΔΔΗΕ για λόγους ασφάλειας του οδικού δικτύου», με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 2β και 2γ και του Ν. 4412/2016, λόγω αποκλειστικότητας και κατεπείγοντος.

Θέμα 7ο  Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙ του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: « Προμήθεια κάδων απορριμμάτων Δήμου Πάρου».

Θέμα 8ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου Δήμου Πάρου (ΟΜΑΔΑ Α΄ - Προμήθεια ενός (1) καινούργιου ελαστικοφόρου  εκσκαφέα φορτωτή)», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 105549).

Θέμα 9ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου Δήμου Πάρου (ΟΜΑΔΑ Β΄ - Προμήθεια ενός (1) καινούργιου μικρού ελαστικοφόρου  φορτωτή πλάγιας ολίσθησης με προσαρτήματα)», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 105550).

Θέμα 10ο Λήψη απόφασης για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού και σύναψη δημοσίων συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4674/2020(ΦΕΚ  Α΄53/11-03-2020) που αφορά «Παροχή υπηρεσιών για τη μεταφορά των κάδων απορριμμάτων από το εσωτερικό τμήμα του οικισμού των Λευκών του Δήμου Πάρου».

Θέμα 11ο  Καθορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής συνοπτικού διαγωνισμού επιλογής αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή μνημείου Φ. Βελέντζα στον Κώστο».

Θέμα 12ο  Έγκριση του με αριθ. πρωτ: 6096/08-04-2021 πρακτικού Νο 2 (Αποσφράγιση και  έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης), του συνοπτικού διαγωνισμού για την δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με  τίτλο: «Λειτουργία Δημοτικών κοιμητηρίων Πάρου».

Θέμα 13ο  Έγκριση του με αρ. πρωτ. 6331/09-04-2021 πρακτικού Νο ΙΙΙ (αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων-καθαρισμό και αποψίλωση δασών-αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης(αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Πάρου έτους 2021», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 105342).

Θέμα 14ο  Έγκριση του με αρ. πρωτ. 6354/09-04-2021 πρακτικού Νο ΙΙΙ (αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων οικισμών - άσπρισμα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών – μίσθωση, συντήρηση και καθαρισμό κινητών χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου έτους 2021», ΟΜΑΔΑ Α΄: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων οικισμών», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 105373).

Θέμα 15ο  Παράταση διάρκειας της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή γηπέδου ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου».               

                                  Ο Πρόεδρος της Οικονομικής  Επιτροπής

 

                                                     Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos