Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

29 Απριλίου 2021 13:44

Καλείσθε την 05η Μαΐου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου για το Α΄ τρίμηνο οικονομικού έτους 2021.

Θέμα 2οΈγκριση 1ης υποχρεωτικής Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Υποβολή για έγκριση του αναμορφωμένου πίνακα στοχοθεσίας Οικονομικών αποτελεσμάτων οικονομικού έτους 2021 του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου

Θέμα 4ο Σύσταση Επιτροπής διερεύνησης τιμών στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ 14 του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με τίτλο: «Ελλάδα 1821-Ελλάδα 2021» στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Θέμα 5ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη χρήση του ως  χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Νάουσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Καθορισμός των όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη χρήση του ως  χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Νάουσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 7ο  Έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευή και συντήρηση κτηρίου Σφαγείου».

Θέμα 8οΈγκριση του με αρ. πρωτ. 6901/20-04-2021 πρακτικού Νο ΙΙΙ (αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για συντήρηση-επισκευή οδών και κοινόχρηστων χώρων Δήμου Πάρου», Τμήμα 3 (Ομάδα Γ΄):  «Αδρανές υλικό 3 Άλφα προδιαλογή (0/22,4)», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 102787).

Θέμα 9ο Έγκριση του με αρ. πρωτ. 6902/20-04-2021 πρακτικού Νο ΙΙΙ (αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για συντήρηση-επισκευή οδών και κοινόχρηστων χώρων Δήμου Πάρου», Τμήμα 4 (Ομάδα Δ΄):  «Σχιστόλιθοι», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 102788).

Θέμα 10ο  Έγκριση 2ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Πάρου (2020)».

Θέμα 11ο  Παράταση της σύμβασης «Προμήθεια αντιδραστηρίων & συλλεκτών συλλογής δείγματος για την αυτοματοποιημένη μοριακή εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση του SARS-CoV-2 (ιού που προκαλεί το COVID-19)».

Θέμα 12ο Έγκριση 2ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης : «Μελέτη Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας».

Θέμα 13ο Τροποποίηση της με αρ. 305/2020(ΑΔΑ:61Θ5ΩΞΓ-Λ6Β) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου με θέμα: Λήψη απόφασης για την συμμετοχή και ένταξη του Δήμου Πάρου στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον» με τίτλο : «Δράσεις ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» - Κωδικός Πρόσκλησης: 18215/ 29-09-2020 σχετικής πρόσκλησης υποβολής από τους Δήμους αιτήσεων χρηματοδότησης (πρόσκληση ΑΤ 12)

Θέμα 14ο Λήψη απόφασης για την συμμετοχή και ένταξη του Δήμου Πάρου στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον» με τίτλο : «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων» - Κωδικός Πρόσκλησης: 18214/ 29-09-2020 σχετικής πρόσκλησης υποβολής από τους Δήμους αιτήσεων χρηματοδότησης (πρόσκληση ΑΤ 04)

Θέμα 15ο Λήψη απόφασης για την συμμετοχή και ένταξη του Δήμου Πάρου στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» στον άξονα προτεραιότητας «Ψηφιακή Σύγκλιση» με τίτλο : «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία - πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση - πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19» - Κωδικός Πρόσκλησης: 19576 / 19-10-2020 σχετικής πρόσκλησης υποβολής από τους Δήμους αιτήσεων χρηματοδότησης (πρόσκληση ΑΤ 08)

Θέμα 16ο Ορισμός επιτροπής διερεύνησης τιμών στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης στην Πρόσκληση ΑΤ12 «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» για χρηματοδότηση από τον άξονα προτεραιότητας: «Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θέμα 17ο Ορισμός επιτροπής διερεύνησης τιμών στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης στην Πρόσκληση ΑΤ04 «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων» για χρηματοδότηση από τον άξονα προτεραιότητας: «Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θέμα 18ο Ορισμός επιτροπής διερεύνησης τιμών στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης στην Πρόσκληση ΑΤ08 «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία - πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση - πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19» για χρηματοδότηση από τον άξονα προτεραιότητας:«Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θέμα 19ο Προτεραιοποίηση των προτάσεων έργων, μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»  του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θέμα 20ο Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών μισθωμάτων λόγω covid-19.

Θέμα 21ο Συμψηφισμός οφειλών μισθωμάτων λόγω covid-19

 

                                  Ο Πρόεδρος της Οικονομικής  Επιτροπής

                                                     Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos