Λ.Σ Πάρου: Άκου κύριε Περιφερειάρχη...

05 Αυγούστου 2021 15:23

test1

test2

test2

Πέρασε πολύς καιρός και απανωτά ερωτήματα προς την Περιφερειακή Αρχή ώστε να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα της μεταβίβασης του οικοπέδου, που προορίζεται για την ανέγερση του 2ου Γυμνασίου Παροικίας Πάρου, από την Περιφέρεια στο Δήμο.

Πράγματι τον Σεπτέμβριο του 2020 το ΠΣ με απόφαση του ορίζει εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υπογραφή της μεταβίβασης του οικοπέδου, τον Περιφερειάρχη με αναπληρωτή του, τον Έπαρχο Πάρου- Αντιπάρου Κ. Μπιζά . Εμείς ψηφίσαμε λευκό γιατί θεωρούσαμε ότι η συντόμευση της διαδικασίας απαιτούσε να οριστεί ο Έπαρχος ως εκπρόσωπος για την υπογραφή. Και να που δικαιωνόμαστε από τις εξελίξεις.
Ο Περιφερειάρχης όλο έρχεται για την υπογραφή με πιο πρόσφατη την υπόσχεση ότι θα ερχόταν στη Πάρο τον περασμένο Μάϊο αλλά και πάλι δεν ήρθε.
Για μια ακόμα φορά το έργο αυτό, συναντά εμπόδια στη υλοποίηση του. Όπως είναι γνωστό από την αγορά του οικοπέδου το 2009, η μελέτη κατασκευής ανατίθεται το Μάϊο του 2018 με συμβατικό χρόνο παράδοσης τους 18 μήνες, χρόνος που έχει παρέλθει προ πολλού χωρίς όμως ευθύνη των μελετητών.
Σήμερα εκκρεμεί από τη μια η μεταβίβαση του οικοπέδου και από την άλλη η έγκριση των όρων δόμησης από το αρμόδιο όργανο (ΣΥΠΟΘΑ).

 Καλούμε τον Δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες και για τα δυο.

 Καλούμε τον Περιφερειάρχη να σταματήσει αυτό το κακόγουστο «αστείο» και να δοθεί η δυνατότητα στον αναπληρωτή του Έπαρχο Πάρου- Αντιπάρου να υπογράψει άμεσα τη μεταβίβαση.

Πάρος 5-8-21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos