Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

13 Αυγούστου 2021 13:53

Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος νοιώθοντας «στριμωγμένος» από την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας σε σχέση με την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, την αδυναμία της Δημοτικής αρχής γενικότερα να ανταποκριθεί στη καθημερινότητα, επέλεξε τον τρόπο της προσβολής.

Με απρέπεια απευθύνθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο προς τη Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Α. Παυλάκη, αναγκάζοντας ακόμα και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. να του ζητήσει να ανακαλέσει.

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε ο Μ. Κωβαίος να καλύψει τις ευθύνες του, γιατί ενώ είχε τις απαραίτητες εγκρίσεις να προσλάβει τους συμβασιούχους εργάτες και οδηγούς καθαριότητας εδώ και δύο μήνες το έκανε μόλις στις αρχές της εβδομάδας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που εισπράττουν κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού μας με τους κάδους των απορριμμάτων ξέχυλους και τα απορρίμματα σωρούς αμάζευτους επί τριήμερο σε κάποιες περιπτώσεις. Ταυτόχρονα οι οικισμοί Παροικιάς και Νάουσας παρά τις εργολαβίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ να είναι μέσα στη βρώμα, αποδεικνύοντας το πόσο αποδοτικό είναι το ξεπούλημα των δημοτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες που κάποιοι ονειρεύονται!

Για μια ακόμα φορά αναδείξαμε ότι η απραξία της Δημοτικής Αρχής να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα είναι σε μεγάλη απόσταση από την επικοινωνιακή τακτική της που βρίκεται μακριά από τα προβλήματα.

Επίσης σε συνέχεια της επιστολής που στάλθηκε από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κ. Ροκονίδα προς τον Δήμαρχο την προηγούμενη εβδομάδα ,με θέμα τη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, ζητήθηκε για μια ακόμα φορά από τον Δήμαρχο η σύγκληση του Οργάνου, ώστε να παρθούν αποφάσεις για τον καλύτερο συντονισμό και την ετοιμότητα των δυνάμεων που μετέχουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν, από την πρόσφατη εμπειρία στο νησί μας.Δυστυχώς από μέρους του Δημάρχου δεν υπήρξε συγκεκριμένη δέσμευση .

Με αφορμή αυτό που συμβαίνει στη χώρα και που αποδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, για τη διάλυση της Δασικής Υπηρεσίας, την υποχρηματοδότηση των έργων που έχουν να κάνουν με την προστασία της φύσης και της ανθρώπινης ζωής, την έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού και των απαιτούμενων μέσων,

Καλούμε τον παριανό λαό να στηρίξει τις ομάδες δράσης και αλληλεγγύης σε κάθε κοινότητα του νησιού μας, ώστε αν και όταν χρειαστεί να είμαστε σε ετοιμότητα, όπως Καλούμε ακόμα να στηριχθεί η προσπάθεια συγκέντρωσης των αναγκαίων ειδών για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών .

Πάρος 11-8-21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos