Λ.Σ Πάρου: Νόμος και Τάξη

14 Αυγούστου 2021 16:01

14-8-21 και όχι μόνο σήμερα. Η «συμβολή» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα προβλήματα του νησιού μας. Η «ουρά» του περιφερειακού μέχρι τον «Ψηλό Μύλο».

Τέσσερεις μήνες πέρασαν από τότε που επισκέφθηκε την Πάρο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης. Από τότε που τοπικοί και κυβερνητικοί παράγοντες, από Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη μέχρι την ΔΗΜ.Τ.Ο
του κυβερνώντος κόμματος και τους βουλευτές της ΝΔ, διεκδικούσαν την πρωτοβουλία της επίσκεψης του Υπουργού.
Σήμερα όλοι αυτοί μετά την «υλοποίηση» της υπόσχεσης Χρυσοχοΐδη, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.
Αντί να ενισχυθούν οι μηχανισμοί ελέγχου και προστασίας της δημόσιας υγείας, αντί να δοθούν ανάσες στο κυκλοφοριακό , αντί να προστατευτούν οι δημόσιοι χώροι από την καταπάτηση και την αυθαιρεσία, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βιομηχανία προστίμων και αφαίρεσης διπλωμάτων οδηγώντας σε αδιέξοδο επαγγελματίες και επισκέπτες σε απόγνωση.
Άλλο το ζήτημα της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και ο έλεγχος της παραβατικότητας και άλλο το δόγμα «νόμος και τάξη».
Οι φορείς του νησιού μας, πρέπει να εναντιωθούν στη κατάσταση αυτή.
Ο «λανθάνων προσανατολισμός» της ενίσχυσης του ΑΤ Πάρου, δεν είναι «αστοχία», αλλά προφανώς συνειδητή επιλογή της ηγεσίας του Υπουργείου και επομένως η «ηχηρή» διαμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής και όχι η αβρότητα είναι ο τρόπος επικοινωνίας με τον Υπουργό.

Πάρος 14-8-21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos