ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου: Εσωκομματικές εκλογές 24ης Οκτωβρίου 2021

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου, σύμφωνα με την εγκύκλιο της Γραμματείας Οργανωτικού (Άρθρο 7), υποβάλλουν εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 ώρα της Τετάρτης, 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την 19:00 ώρα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου 2021 την υποψηφιότητά τους.

Το ΕΝΤΥΠΟ 5, της Εγκυκλίου, σωστά και πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από είκοσι (20) μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. που είναι ταμειακώς ενήμερα κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας, που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν μόνο τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου-Αντιπάρου που είναι ταμειακώς ενήμερα με ανανεωμένη Κάρτα Μέλους 3ετούς διάρκειας. Για την κατάθεσή της χρησιμοποιείται αποκλειστικά το ΕΝΤΥΠΟ 4 της Εγκυκλίου.

Στην δήλωση υποψηφιότητας επισυνάπτονται, επί ποινή απαραδέκτου:
1. Φωτοαντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας του υποψήφιου.
2. Το ΕΝΤΥΠΟ 4, της εγκύκλιο των εσωκομματικών εκλογών, κατάλληλα συμπληρωμένο.
3 Αποδεικτικό κατάθεσης ή μεταφοράς ποσού πενήντα ευρώ (50,00 €) για τη συμμετοχή του στις εκλογές, σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Νέα Δημοκρατία.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνει ότι δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για κακούργημα ή για πλημμέλημα, καθώς και ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα λόγω καταδίκης (ΕΝΤΥΠΟ 22).

2. Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή στο αξίωμα του μέλους της ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου υποβάλλουν, εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 ώρα της Τετάρτης, 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την 19:00 ώρα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου 2021.
Για την κατάθεσή της χρησιμοποιείται αποκλειστικά το ΕΝΤΥΠΟ 6 της Εγκυκλίου. Στην δήλωση υποψηφιότητας επισυνάπτεται, επί ποινή απαραδέκτου, φωτοαντίγραφο του Α.Δ. Ταυτότητας του υποψήφιου και αποδεικτικό κατάθεσης ή μεταφοράς ποσού δέκα ευρώ (10,00 €) για τη συμμετοχή του στις εκλογές, σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Ν.Δ.

Τέλος όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα είτε για το αξίωμα του Προέδρου, είτε για το αξίωμα του μέλους, εφόσον έχουν όλα τα απαραίτητα έντυπα, επικοινωνούν με την Πρόεδρο, Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, τηλέφωνο 6978516935, προκειμένου να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους (δεδομένου ότι η ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Πάρου-Αντιπάρου δεν διαθέτει γραφείο).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos