Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία: Με αφορμή την επίσκεψη Γιάννη Πλακιωτάκη στην Πάρο

06 Ιουλίου 2022 13:35

Και ξαφνικά μας προέκυψε στο νησί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της παρουσίας του, αφού επί του παρόντος δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Μας θύμισε όμως, η επίσκεψή του, τις δηλώσεις του ακριβώς πριν από 2 χρόνια «ότι ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την ανέλκυση του ναυαγίου του ΣΑΜΙΝΑ».
Εάν είχαμε στο νησί αυτοδιοίκηση που τιμά την έννοια της λέξης, ο δήμαρχος αντί να τον υποδεχτεί και να φωτογραφίζεται μαζί του, θα έπρεπε να τον κηρύξει ανεπιθύμητο και να του κλείσει την πόρτα του δημαρχείου για τα ψέματα που είπε ή την αδιαφορία που επέδειξε για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως είναι το τεράστιο και επικίνδυνο σκουπίδι του ναυαγίου, που παραμένει για 22 ολόκληρα χρόνια στις ακτές του νησιού μας. Αντ΄ αυτού ευγένειες, υποκλίσεις και αναφορά, καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, στα χρονίζοντα προβλήματα με τα λιμενικά έργα της Πάρου.
Στο μεταξύ η τουριστική Πάρος βιώνει πολύωρες διακοπές ρεύματος, κυκλοφοριακή αναρχία, επικινδυνότητα για πυρκαγιές, αφού εκτός από το αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής που καθαρίστηκε, παραμένουν και άλλοι χώροι που επιβάλλεται άμεσα να καθαριστούν όπως ο χώρος του αγροκηπίου.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos