Λ.Σ Πάρου: Έργα και ημέρες των πλαστών πλειοψηφιών

23 Αυγούστου 2022 14:44

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η πλειοψηφία αποφάσισε την υπογραφή τριών προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ του Δήμου Πάρου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού που έχουν στήσει, για «Διοικητική Υποστήριξη στο Δήμο Πάρου για την άσκηση αρμοδιοτήτων Υπηρεσίας Δόμησης,του τμήματος Πολεοδομικού, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Ελέγχου και του τμήματος Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου».

Μετά τις «φουσκωμένες» αναθέσεις μελετών στον οργανισμό, τώρα διαμορφώνουν και τις προϋποθέσεις απαξίωσης του υπάρχοντος προσωπικού, αποδέχονται την κατάσταση απαγόρευσης των αναγκαίων προσλήψεων από την κυβέρνηση και στήνουν μηχανισμούς αντικατάστασης του αναγκαίου προσωπικού με αναλώσιμο προσωπικό μειωμένων εργασιακών δικαιωμάτων, με μεγάλο κόστος για τον παριανό λαό.

Αυτά και άλλα πολλά τα καταγγείλαμε όταν αποφάσιζαν τη δημιουργία του Αναπτυξιακού Οργανισμού.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Εν γνώσει τους πήραν μια απόφαση που ξέρουν ότι είναι παράνομη, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις το Ελεγκτικό Συνέδριομε απόφαση του ξεκαθάρισε ότι«…δεν είναι νόμιμη προγραμματική σύμβαση αντικείμενο της οποίας είναι η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης υπηρεσιών του δήμου δια της έμμεσης πρόσληψης προσωπικού που θα ασκεί τα συνήθη καθήκοντα των υπαλλήλων…»

Οι εργαζόμενοι του δήμου μας έχουν το λόγο…

Πάρος 22-8-22

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos