Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

29 Αυγούστου 2022 15:03

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Καλείσθε την 2η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:15 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Δεύτερη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου(ΚΔΕΠΑΠ)

Θέμα 2ο Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος.

Θέμα 3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κάλυψη των δαπανών για τη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Τρίτο Μουσικοχορευτικό σταυροδρόμι» την 17-09-2022 στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» του Δήμου Πάρου

Θέμα 4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη προσφυγής κατά πράξης επιβολής προστίμου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης/ΠΚ Πάρου.

Θέμα 5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτάσεων της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης .

Θέμα 6ο Ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αντικατάσταση ντουί, λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων του Δήμου Πάρου» σε ιδιώτη.

Θέμα 7ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου 2022 στην «ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» με δ.τ. AMAJ AE για την εργασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών – ασπρίσματα πλακόστρωτων παραδοσιακών οικισμών – μίσθωση και συντήρηση χημικών τουαλετών και τον καθαρισμό δημοτικών τουαλετών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022 - 2023», ΟΜΑΔΑ Α΄: «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων οικισμών Δήμου Πάρου ετών 2022-2023», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 154011).

Θέμα 8ο Έγκριση του 2ου τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Πάρου (2021)».

Θέμα 9ο Έγκριση του 2ου τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Πάρου(2020)».

 Θέμα 10ο Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Επισκευή και συντήρηση κτιρίου Σφαγείου».
Θέμα 11ο Έγκριση παράτασης περαίωσης του έργου ¨Βρεφονηπιακός σταθμός Μαρμάρων, νήσου Πάρου».

Θέμα 12ο Καθορισμός όρων διακήρυξης για την εκποίηση δημοτικών ακινήτων στην περιοχή «Μύλοι» της Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου.

 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos