Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Πάρου για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

28 Σεπτεμβρίου 2022 15:35

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της υπέροχης εκδήλωσης, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Θέατρο του ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ.

Ειδικότερα, θερμά ευχαριστήρια στα παιδιά μας, τις μαθήτριες και τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Πάρου, που μας ταξίδεψαν με τα χορευτικά τους, τα τραγούδια τους, τις αφηγήσεις τους.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στον νεαρό μαθητή μας, Ιωάννη Περράκη, που φιλοτέχνησε μια μοναδική τοιχογραφία, μία πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία, με θέμα την Μικρασιαστική Καταστροφή, σε τοίχο του Λυκείου Πάρου.

Ιωάννη, μας συγκίνησες. Σε ευχαριστούμε από καρδιάς.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους διοργανωτές, και ιδιαιτέρως στη Διευθύντρια, κυρία Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, που συνέδραμαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

Ακόμα, θερμές ευχαριστίες σε όσες και σε όσους βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση.

Οφείλω τέλος να ευχαριστήσω ολόψυχα το υπέροχο κοινό, τους συμπολίτες και συμπατριώτες μου, που συμμετείχαν ένθερμα και αγκάλιασαν με αγάπη την εκδήλωση.

Ο Δήμος Πάρου στηρίζει διαχρονικά κάθε προσπάθεια που τιμά τον πολιτισμό και αφυπνίζει την ιστορική μνήμη και την εθνική μας συνείδηση, ώστε να μην ζήσουμε ποτέ ξανά ανάλογες τραγωδίες στο μέλλον. Είναι η δική μας ανταπόδοση απέναντι σε αυτές τις θυσίες, αλλά και το χρέος τιμής απέναντι στις γενιές που έρχονται.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos