Πάρος – Παροικία: Ολοκληρώνεται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Π σημαντικό έργο ύδρευσης

25 Οκτωβρίου 2022 15:23

Προτεραιότητα στην υγεία, στην εξοικονόμηση και στην ποιότητα νερού

Ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, από το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Π, ένα πολύ σημαντικό έργο ύδρευσης στην περιοχή Λιαροκόπι της Παροικίας. .

Αφορά στην αντικατάσταση ενός πολύ παλαιού αγωγού αμιάντου ο οποίος τροφοδοτούσε την περιοχή. Το συγκεκριμένο δίκτυο, το οποίο κατασκευάστηκε άνω των 50 ετών πριν, υδροδοτούσε εκτός των άλλων και τα σχολεία της περιοχής, ενώ παρουσίαζε συνεχώς βλάβες και διαρροές, με αποτέλεσμα την απώλεια χιλιάδων κυβικών νερού ετησίως.

Εκτός φυσικά από την σπατάλη, τα χρονίζοντα προβλήματα που παρατηρούνταν στην ύδρευση ταλαιπωρούσαν τους δημότες. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Πάρου και η Δ.Ε.Υ.Α.Π θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία των κατοίκων και των μαθητών, κατασκεύασε ένα σύγχρονο δίκτυο από πολυαιθυλένιο HDPE 3ης
γενιάς. Το συνολικό μήκος των αγωγών που αντικαταστάθηκαν είναι 2.550 μέτρα, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 80.000€ και καλύφθηκε από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΠ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos