Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

16 Δεκεμβρίου 2022 14:57

Βάσει του  άρθρου 77 του  Ν. 4555/2018(ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

 Καλείσθε την 21η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:15 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

 Θέμα 1ο Έκτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Έβδομη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022 του  Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Λήψη απόφασης για την ακύρωση της αγοραπωλησίας οικογενειακού τάφου που αφορά την αίτηση του κ. Φιλιππακόπουλου Ηλία, επιστροφή των χρημάτων που έχει καταβάλει στον Δήμο Πάρου μέχρι και σήμερα και ακύρωση του εναπομείναντος χρέους του, βάση της σχετικής οικονομικής ρύθμισής του.

Θέμα 4ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Δεκεμβρίου 2022 στον  «Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος» για την εργασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή  δημοτικών πάρκων – καθαρισμό δασών –αλσυλλίων και αυτοφυούς βλάστησης (αγριόχορτα) δημοτικού οδικού δικτύου  και μονοπατιών Δήμου Πάρου για τα έτη 2022-2023» , Ομάδα Α΄ «Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή  δημοτικών πάρκων ετών 2022-2023» (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 157044)

Θέμα 5ο Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης της παροχής υπηρεσιών  με τίτλο «παροχή υπηρεσιών για την χρήση γερανοφόρου-καλαθοφόρου οχήματος».

Θέμα 6ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιχορήγηση του συλλόγου του παραδοσιακού οικισμού Παροικιάς Πάρου

Θέμα 7ο Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου.

Θέμα 8ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευές συντηρήσεις σχολικών κτηρίων 2023»

Θέμα 9ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ανακατασκευή κτηρίου αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών και wc δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς»

Θέμα 10ο Σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας για την υποστήριξη της άσκησης αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας Δόμησης με τον Δήμο Αντιπάρου

Θέμα 11ο Έγκριση πρακτικού Νο Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης για την προσωρινή αποθήκευση των ζωικών υποπροϊόντων του δημοτικού σφαγείου Πάρου», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 177810).

Θέμα 12ο Ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 του Κληροδοτήματος «Παναγιώτης Κουτρέλης» της Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 13ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδέσμευση εγγυητικής επιστολής μετά από αίτηση του κ. Τριαντάφυλλου Πέτρου.

  Ο Πρόεδρος της Οικονομικής  Επιτροπής

     Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos