Ο Δήμος Πάρου κέρδισε δικαστική μάχη έναντι της Τράπεζας Πειραιώς

22 Δεκεμβρίου 2022 14:47

Μετά από μακρά δικαστική μάχη του Δήμου Πάρου με την Τράπεζα Πειραιώς, εκδόθηκε τελικώς η υπ’ αριθμ. 131/2022 απόφαση του Εφετείου Αιγαίου. Με τη συγκεκριμένη, αναγνωρίζεται η κυριότητα του Δήμου στο ακίνητο που είχε μεταβιβάσει στην τότε Αγροτική Τράπεζα η Κοινότητα Πάρου και στο οποίο στεγάζεται σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτόδικο δικαστήριο είχε απορρίψει αγωγή, που άσκησε ο Δήμος κατά της Τράπεζας Πειραιώς για την κυριότητα του επίμαχου ακινήτου.

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, δήλωσε σχετικά: «Άλλη μια υπόθεση διεκδίκησης ακινήτου από τον Δήμο Πάρου, είχε αίσια έκβαση, αποτελώντας παράλληλα δικαίωση για τη Διοίκηση και τις ενέργειές μας. Με τη συγκεκριμένη απόφαση, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την αξιοποίηση και αυτής της έκτασης προς όφελος του νησιού και των δημοτών.»

Ο Δήμος Πάρου εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Δήμου κ. Κωνσταντίνο Φιφλή. προς τον οποίο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για τον χειρισμό της υπόθεσης και το επιτυχές αποτέλεσμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos