Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποψήφιου Εθελοντή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου

04 Ιανουαρίου 2023 13:39

O Δήμος Πάρου, ως συνδετικός κρίκος του πολίτη με τον κοινωνικό ιστό, προσκαλεί όσους δημότες, κατοίκους και επιχειρηματίες επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στο πολύτιμο έργο της δημιουργίας μιας Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.

Τα Κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας στελεχώνονται από εθελοντές άνω των 18 ετών οι οποίοι προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών.

Η δραστηριότητά τους περιλαμβάνει: τη δασοπροστασία, την πυρόσβεση, την έρευνα και διάσωση, τις  πρώτες βοήθειες καθώς και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Ο εθελοντισμός ξεκινά από την καρδιά του καθενός και διαχέεται στο περιβάλλον του χωρίς φραγμούς και περιορισμούς. Καθένας από εμάς μπορεί να αφιερώσει λίγες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του για το συλλογικό καλό.  

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Καθώς και τηλεφωνικά στο 2284360107 .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos