Λ. Συσπείρωση Πάρου: Λίγη ντροπή...

29 Ιανουαρίου 2023 14:52

Η υπόθεση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Π. Λιβαδιού – Νάξου «κυοφορείται» εδώ και καιρό. Η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά ότι το δρομολόγιο είναι επιδοτούμενο και μάλιστα προς εξυπηρέτηση των νεφροπαθών της Πάρου - Αντιπάρου!

Αυτό ισχυρίζεται χωρίς ίχνος ντροπής ο βουλευτής της ΝΔ Ι. Βρούτσης.
• Προκαλεί ο κύριος Βρούτσης όταν προσπαθεί να πείσει τους νεφροπαθείς αλλά και την παριανή κοινωνία ότι αποτελεί εξυπηρέτηση η μετάβασή τους, κύρια από την Παροικιά, στο Π. Λιβάδι και από την Αγ. Άννα της Νάξου στο Νοσοκομείο με την αντίστοιχη ταλαιπωρία κατά την επιστροφή.

• Προκαλεί ο κύριος Βρούτσης όταν την «εξυπηρέτηση» της επιχορήγησης στον «εργολαβικό»πλοιοκτήτη – μεταφορέα ασθενών από τα νησιά μας στο Νοσοκομείο της Σύρου, θέλει να την παρουσιάσει σαν κοινωνική προσφορά με την διαμεσολάβηση του.
ΟΙ νεφροπαθείς της Πάρου και της Αντιπάρου προφανώς εξυπηρετούνται από τα πλοία της γραμμής όταν εκτελούνται ανελλιπώς τα δρομολόγια τους και όχι από το Π. Λιβάδι και στη συνέχεια από την Αγ. Άννα στη Χώρα της Νάξου. Προσπαθεί να πείσει ο κύριος Βρούτσης ότι για το «καλό» τους οι νεφροπαθείς θα πρέπει να κάνουν κάθε φορά 46 χιλιόμετρα πήγαινε- έλα.
Η παριανή κοινωνία και πολύ περισσότερο οι νεφροπαθείς που βιώνουν την ταλαιπωρία πέρα από το πρόβλημα της υγείας τους, δεν παραμυθιάζονται με τις «μαυρογιαλούρικες» συμπεριφορές, την ίδια ώρα που το σκάφος- ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος παραμένει σε ακινησία στο λιμάνι της Νάξου.
Οι νεφροπαθείς της Πάρου και μαζί τους ο παριανός λαός απαιτεί την ίδρυση μονάδας αιμοκάθαρσης στην Πάρο στελεχωμένη με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό. Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα των νεφροπαθών.
Μέχρι τότε με μόνιμο τρόπο απαιτούμε:
Καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια πρωί- απόγευμα μεταξύ Πάρου- Νάξου, όπως και να εξασφαλιστεί με την συνδρομή του κράτους η δωρεάν διαμονή σε περίπτωση απαγορευτικού και η μεταφορά των νεφροπαθών από το λιμάνι της Νάξου και αντίστροφα μετά το πέρας της αιμοκάθαρσης χωρίς την οικονομική τους επιβάρυνση, πρόβλημα ιδιαίτερα σοβαρό την καλοκαιρινή περίοδο που δεν βρίσκουν μεταφορικό μέσο για την μεταφορά τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos