Πάρος: Ηχηρό «καμπανάκι» Γ. Βρούτση από τη Νάουσα – «Η Πάρος βρίσκεται στα όριά της: Ναι, μόνο στη βιώσιμη ανάπτυξη» (Βίντεο)

02 Φεβρουαρίου 2023 21:02

Ένα σαφές και ηχηρό «καμπανάκι» κινδύνου αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη της Πάρου από εδώ και στο εξής, «εξέπεμψε» ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στη Νάουσα στην εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας.

Ο κ. Βρούτσης, τόνισε ότι το νησί από πλευράς ανάπτυξης βρίσκεται στα όριά του, όρια τα οποία έχουν δυστυχώς ξεπεράσει η Μύκονος και η Σαντορίνη. Επισήμανε ότι εφεξής απαιτείται επαγρύπνηση ώστε να μην χαθεί στο βωμό του τουρισμού η παραδοσιακή φυσιογνωμία και ταυτότητα του τόπου, να μην αλλοιωθεί το φυσικό περιβάλλον του νησιού.

Η ανάπτυξη της Πάρου θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τη βιωσιμότητα του τόπου και την αειφορία του, σημείωσε ο βουλευτής στην παρέμβασή του στην εκδήλωση.

{https://www.youtube.com/watch?v=hbVhPd513k0}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos