Πάρος: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ενόψει της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

05 Φεβρουαρίου 2023 14:01

Με καιρικές συνθήκες ψύχους «ξύπνησε» το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου η Πάρος, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που έβαλε στην «κατάψυξη» τη χώρα, επηρεάζει κυρίως τα ανατολικά και νότια τμήματα της επικράτειας.

Στην Πάρο, από το πρωί της Κυριακής σημειώνεται βροχόπτωση και η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 7 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, λόγω του ότι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις τα φαινόμενα της κακοκαιρίας θα ενταθούν από το απόγευμα, ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Δεδομένης της εξέλιξης του καιρού και της ενδεχόμενης επιδείνωσής του τις επόμενες ώρες, ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις του Δήμου Πάρου σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων και των υπηρεσιών.

Με τηλεργασία θα εργαστούν αύριο οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία και στον ιδιωτικό, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos