Σεισμός Τουρκία - Συρία: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

10 Φεβρουαρίου 2023 14:02

Με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στην Τουρκία και στη Συρία και τον μέχρι στιγμής θλιβερό απολογισμό σε χιλιάδες νεκρούς, αγνοούμενους, άστεγους κι εκτοπισμένους εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τις πληγείσες χώρες και τους κατατρεγμένους συνάνθρωπούς μας.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, ευχόμαστε την ανεύρεση όλων των αγνοουμένων καθώς και τη γρήγορη ανάρρωση όλων των τραυματιών.

Συγχρόνως καλούμε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να συνδράμουν στη στήριξη των χειμαζόμενων κατοίκων της Τουρκίας και της Συρίας με την προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και ιατροφαρμακευτικού υλικού, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες.

Σας καλούμε όσοι προτίθεστε να προσφέρετε είδη να τα πάτε στο Δημαρχείο Πάρου ή στα Γραφεία των Κοινοτήτων μέχρι και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός μας «ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ» έχοντας ως πρόταγμά του την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, καλεί όλους τους φίλους και τις φίλες μας να πράξουν το καλύτερο δυνατό γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη αποτελεί το πιο δυνατό αντίδοτο στις δυσκολίες της ζωής αλλά συγχρόνως και τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας των θυμάτων από τις καταστροφές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos