Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

07 Ιουλίου 2023 21:09

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 11η Ιουλίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στα γραφεία της Επιχείρησης.

Θέμα 10: Δέσμευση ποσών της Α΄ Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. έτους 2023.

Θέμα 2ο: Έγκριση δαπάνης και λοιπών εξόδων για την πραγματοποίηση θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων μετά την Α΄ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. έτους 2023, σύμφωνα με την υπ. Αρ. 56/2023 (ΑΔΑ: 97ΨΔΟΡΔΩ-Δ79) απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Θέμα 3ο: Αίτημα του νέου μουσείου Μαρίας Κάλλας, για την ανανέωση του χρησιδανείου ή τη δωρεά, ανάγλυφου γύψινου μεταλλίου από τη συλλογή του μουσείου γλυπτικής «Ν. Περαντινός».

Θέμα 4ο: Αίτημα του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «ΑΡΗΪΣ» για την παραχώρηση της αίθουσας του Εικαστικού εργαστηρίου για την πραγματοποίηση του ετήσιου παζαριού του συλλόγου.

Θέμα 5ο: Αίτημα συλλόγων για παραχώρηση Δημοτικού Χώρου Τεχνών «Παλαιά Αγορά» Παροικίας.

Θέμα: 6ο: Αίτημα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού «ΤΕΧΝΗΝΤΑΡΙ» για συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών «4ο Μουσικοχορευτικό Σταυροδρόμι».

Θέμα 7ο: Αίτημα του κ. Αλέξανδρου Καββαδά για χρήση αίθουσας του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

Θέμα 8ο: Έγκριση υποβολής πρότασης από την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για ένταξη στο Πρόγραμμα «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου», στο πλαίσιο ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Θέμα 9ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης, μετά τη Γνωμοδότηση – Εισήγηση του Νομικού Εκπροσώπου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. επί υποβληθείσας Αίτησης Θεραπείας εργαζομένου.

Θέμα 10ο: Αποχώρηση εργαζομένης της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. λόγω συνταξιοδότησης.

Θέμα 11: Έγκριση Πρωτοκόλλων Παροχής Υπηρεσιών.


Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Δημήτριος Αντιπαριώτης

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos