Πάρος: Επέκταση, αντικατάσταση και κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης – Έργα πολύτιμα για την ορθή διαχείριση του νερού στο νησί (Βίντεο)

09 Ιουλίου 2023 14:16

Το ζήτημα της ορθής διαχείρισης του νερού στην Πάρο, αποτελούσε πάντοτε κεφαλαιώδες ζητούμενο για την επάρκεια του πολυτιμότερου αγαθού της ζωής.

Η παρούσα δημοτική αρχή, όλα τα προηγούμενα χρόνια με τη συνδρομή των στελεχών και των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΠ, κατάφερε με απτά έργα να επεκτείνει, να αντικαταστήσει και να κατασκευάσει νέα τμήματα στο δίκτυο ύδρευσης του νησιού.

Ένα δίκτυο που ήταν πεπαλαιωμένο, προβληματικό και ανεπαρκές, με αποτέλεσμα τις συχνές βλάβες και διαρροές και την απώλεια του αγαθού του νερού που αποστερείτο έτσι από το νησί.

Η προσπάθεια ορθής διαχείρισης του νερού στον τόπο μας είναι κοινή. Η παρούσα δημοτική αρχή επέτυχε πολλά στο συγκεκριμένο τομέα τα προηγούμενα χρόνια, και τα επόμενα εγγυάται να επιτύχει ακόμα περισσότερα!

{https://www.youtube.com/watch?v=AXBQpeBnvgE}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos