Δήμαρχος Πάρου: «Υγεία, εύρεση στέγης και κυκλοφοριακό, τα σημαντικότερα προβλήματα…» (Βίντεο)

21 Ιουλίου 2023 13:10

Την ικανοποίησή του για την αύξηση κατά τουλάχιστον 16% της τουριστικής κίνησης για το μήνα Ιούνιο στο νησί της Πάρου, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice και στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος.

Όπως είπε, φέτος τον Ιούνιο οι αφίξεις τουριστών στο νησί έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, τονίζοντας παράλληλα ότι το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο κ. Κωβαίος απηύθυνε έκκληση στους επιχειρηματίες να κρατήσουν τις τιμές σε ανεκτά επίπεδα ενώ γνωστοποίησε ότι ο ίδιος είχε συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς ώστε να γίνουν προσπάθειες για τη μείωση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Σε ότι αφορά την τελευταία συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν. Αιγαίου πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έγινε στην Αθήνα, σημείωσε ότι τα δύο σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην υγεία στα νησιά και στην εύρεση στέγης.

«Θα πρέπει να υπάρχει μέριμνα και κεντρική πολιτική βούληση για να λυθεί το θέμα» τόνισε και πρόσθεσε ότι οι δήμοι έχουν αρμοδιότητες χωρίς όμως να διαθέτουν τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις. Σε ότι αφορά τα προβλήματα του νησιού, ο Δήμαρχος Πάρου είπε ότι είναι το κυκλοφοριακό, με τη δημοτική αρχή να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

{https://www.youtube.com/watch?v=J4SxgQClseI}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos