Η Πάρος στην Ευρωπαϊκή Έκθεση κρουαζιέρας «SEATRADE EUROPE» - Νέες εταιρείες κρουαζιέρας για το 2024

18 Σεπτεμβρίου 2023 10:55

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου, σε συνεργασία με την FiveSenses Consulting, συμμετείχε ενεργά στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας Seatrade Europe που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο από 5 έως 8 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και επιβεβαιώθηκαν οι συμφωνίες με τέσσερις νέες εταιρείες κρουαζιέρας που θα επισκεφθούν την Πάρο το 2024.

Οι εταιρείες αυτές είναι οι ExploraCruises, CrystalCruises, η SilverseaCruises και η Norwegian με το νέο τους πλοίο NorwegianGetaway.

Η Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου, μετά από μια χρονιά ρεκόρ στις αφίξεις, έχει ήδη επιτύχει και το στόχο της επέκτασης της σεζόν. Φέτος, το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο θα φτάσει στο νησί στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ το πρώτο για το 2024 θα φτάσει στις αρχές Απριλίου.

Στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Σύμβουλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου, κ. Ιωάννη Μπρα, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις αξίες και τα πλεονεκτήματα του προορισμού της Πάρου, στις νέες εταιρείες που εισέρχονται στον χώρο των κρουαζιέρων. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου, κ. Σταύρος Καραχάλιος, τόνισε: "Η προσπάθειά μας να αναδείξουμε όλο το νησί ως προορισμό ποιοτικής κρουαζιέρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, συμμετέχοντας ενεργά στα κέντρα αποφάσεων και γεγονότων του κλάδου. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρουθα συμμετέχει και στη Γενική Συνέλευση της MedCruise που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στη Βουλγαρία, αλλά και στο μεγάλο γεγονός της παγκόσμιας έκθεσης SeatradeGlobal τον επόμενο Απρίλιο. Συνεχίζουμε με νέες δράσεις που θα βελτιώσουν δυναμικά τα επίπεδα πληροφόρησης για όλους τους επισκέπτες και θα συνδέσουν καλύτερα τις επιχειρήσεις μας με την κάθε επίσκεψη στο νησί μας."

Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρουείναι αφοσιωμένα στην προώθηση του νησιού ως ανερχόμενου προορισμού κρουαζιέρας και στη διατήρηση της ομορφιάς και της βιωσιμότητας του προορισμού, και συνεργάζονταιάρρηκτα για την καλύτερη σύνδεση της κρουαζιέρας με τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα του νησιού.

limenio krouaziera 102

limenio krouaziera 103

  Ο Πρόεδρος του ΔΣ

 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

  Πάρου Αντιπάρου

Καραχάλιος Σταύρος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos