Πάρος: Για πρώτη φορά στο νησί τυπικό παράδοσης – παραλαβής στο Δημαρχείο – Υποδοχή του νέου Δημάρχου και δηλώσεις (Βίντεο)

31 Δεκεμβρίου 2023 18:42

Εθιμοτυπική διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του δημαρχικού θώκου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Πάρο, στο Δημαρχείο του νησιού, στην αίθουσα Δημάρχου, το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος, υποδέχτηκε το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Κώστα Μπιζά σε κλίμα εγκαρδιότητας και του ευχήθηκε επιτυχία στα καθήκοντά του.

Στην διαδικασία, παρέστησαν οι απερχόμενοι Αντιδήμαρχοι κα. Δώρα Σαρρή και κ. Θανάσης Σάμιος, ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Γιώργος Πούλιος καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου κ. Θανάσης Μαρινόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του psts.gr, o Δήμαρχος κ. Κ. Μπιζάς, ο κ. Μ. Κωβαίος και ο κ. Θ. Μαρινόπουλος.

{https://www.youtube.com/watch?v=AqG8K7iyBRg}

dimarxio paradosi 102

dimarxio paradosi 103

dimarxio paradosi 104

dimarxio paradosi 105

dimarxio paradosi 107

dimarxio paradosi 108

dimarxio paradosi 109

dimarxio paradosi 110

dimarxio paradosi 111

dimarxio paradosi 112

dimarxio paradosi 113

dimarxio paradosi 114

dimarxio paradosi 115

dimarxio paradosi 117

dimarxio paradosi 120

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos