Συνάντηση με τον Έπαρχο κ. Βαζαίο Πετρόπουλο και τους συνεργάτες του

16 Φεβρουαρίου 2024 13:24

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου πραγματοποίησε εποικοδομητική συνάντηση με τον Έπαρχο κ. Βαζαίο Πετρόπουλο στις 13 Φεβρουαρίου για να συζητήσουν βασικά θέματα που αφορούν στις αρμοδιότητες της περιφέρειας στον τομέα της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε αρκετά σημαντικά διερευνητικά αιτήματα και ενημερώσεις:
• Αρμοδιότητες Περιφέρειας:
Η Ένωση ζήτησε έναν πιο ενεργό και συνεργατικό ρόλο στη διαχείριση των ευθυνών της περιφέρειας σχετικά με τις σχολικές κοινότητες, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
• Υποστήριξη Αθλητικών Δραστηριοτήτων:
Η Ένωση ζήτησευποστήριξη για δύο επερχόμενες αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνουν: η μία αφορά σε ενημερωτική ημερίδα με συμμετοχή αθλητικής ψυχολόγου και η άλλη σε βιωματικά παραολυμπιακά αθλήματα για τους μαθητές. Αυτές οι δραστηριότητες στοχεύουν στην προώθηση της υγείας, της ένταξης και της συμμετοχής των μελών μας.
• Κατασκευή Γυμνασίου Παροικιάς:
Ερωτήθηκε για την πρόοδο της δημιουργίας του Γυμνασίου Παροικιάς, τονίζοντας τη σημασία της παροχής επαρκών εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων για το νησί.
• Δράσεις αναφορικά με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου:
Η Ένωση ενημέρωσε τον Έπαρχο για τις προσπάθειές τους σχετικά με τις αξιολογήσεις που πραγματοποιεί το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου, στην Πάρο. Εξέφρασαν την ανησυχία για την οικονομική επιβάρυνση που αναλαμβάνουν σύλλογοι & επιχειρήσεις, ενώ η ευθύνη για το κτηριακό αποτελεί αρμοδιότητα της περιφέρειας.
Ο Έπαρχος Πετρόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες της Ένωσης και τους διαβεβαίωσε για άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά τους. Για τις πολύτιμες παρεμβάσεις τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναγνωρίστηκαν και οι συνεισφορές των συμβούλων κ. Βαγγέλη Παπαϊωάννου και κ. Σταύρου Στέλλα.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου παραμένει προσηλωμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών των σχολικών κοινοτήτων και προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με τις περιφερειακές αρχές προς όφελος όλων των κατοίκων.

Το Δ.Σ.της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos