Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά !

29 Μαϊος 2024 13:58

Είναι απαράδεκτη η μεθόδευση της διοίκησης Μπιζά στο δημοτικό συμβούλιο της 22ης Μάη, όπου πέρασε ψήφισμα-ξέπλυμα του Ισραήλ.

Η πλειοψηφία, που αποδείχτηκε κυβερνητικότερη των κυβερνητικών, αρνήθηκε να ψηφίσει την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης και με αστεία επιχειρήματα πέρασε ένα ψήφισμα με ευχολόγια και ίσες αποστάσεις. Οι Παριανοί έχουν εκφράσει ήδη την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό που σφαγιάζεται από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, με τη στήριξη ΝΑΤΟ-ΕΕ. Η διοίκηση Μπιζά είναι απομονωμένη από το λαϊκό αίσθημα που διεκδικεί να σταματήσουν τώρα η κατοχή, η γενοκτονία και τα εγκλήματα στη Γάζα, να σταματήσει κάθε συνεργασία με το Ισραήλ, να γυρίσει πίσω η ελληνική φρεγάτα από την Ερυθρά θάλασσα, να αναγνωριστεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Καταδικάζουμε την προσπάθεια να «βγει λάδι» το κατοχικό Ισραήλ και καλούμε τον Παριανό λαό στις 9 Ιούνη να ψηφίσει αντιπολεμικά για «λευτεριά στην Παλαιστίνη» με δυνατό Κ.Κ.Ε.

Παροικιά, 28-5-2024
Κ.Ο.Β. Πάρου-Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos