Μήνυμα Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

29 Μαϊος 2024 14:00

Με αφορμή τις Πανελλήνιες Εξετάσεις που ξεκινούν την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 για τους μαθητές των Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ) και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς, εκφράζει τις ευχές του για καλή επιτυχία, με το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα σε εσάς που δίνετε τον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Γνωρίζω καλά ότι η προετοιμασία συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι πολύχρονη και κοπιαστική διαδικασία. Η επιμονή, ο κόπος που καταβάλατε, αλλά και τα όνειρα που κάνετε γι’ αυτήν τη νέα σελίδα στη ζωή σας, είναι στην τελική ευθεία!

Εύχομαι να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να πετύχετε τον στόχο σας, να ανοίξετε τα φτερά σας, να ζήσετε ως ακαδημαϊκοί πολίτες. Θέλω όμως να σας υπενθυμίσω ότι, ακόμη και αν το αποτέλεσμα των εξετάσεων, δεν είναι εκείνο που θα σας δικαιώσει, μην απογοητευτείτε γιατί κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται η επιτυχία του αν δεν την κατακτήσει πρώτα. Ας έχετε στην σκέψη, ότι η ζωή θα σας προσφέρει πολλές ακόμη ευκαιρίες για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς και τους καθηγητές που στέκονται δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια και μοιράζονται τις αγωνίες και τους κόπους της προετοιμασίας για τις εξετάσεις, να τους ευχηθώ υπομονή και να συνεχίσουν να σας στηρίζουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Εύχομαι από καρδιάς στην καθεμία και στον καθένα σας ξεχωριστά καλή επιτυχία και καλή δύναμη!»

Ο Δήμαρχος Πάρου

Κωνσταντίνος Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos