Συνέντευξη του Δήμαρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά στην εκπομπή "Συνδέσεις" της ΕΡΤ 1 (Βίντεο)

29 Μαϊος 2024 15:14

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, την Τετάρτη το πρωί, στις 29 Μαΐου 2024, παρευρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της ΕΡΤ 1, παραχωρώντας συνέντευξη στους δημοσιογράφους κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο και κα Χριστίνα Βίδου, με θέμα την κατάσταση στις παραλίες του νησιού μας μετά το περσινό καλοκαίρι και το Κίνημα Πολιτών για ελεύθερες παραλίες.

Όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης:

«Οι αγώνες των Παριανών το καλοκαίρι του 2023, για ελεύθερες παραλίες και εφαρμογή της νομιμότητας έχουν χαιρετιστεί από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη ασχολούνται με το θέμα τα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι Παριανοί απέδειξαν σε όλο τον κόσμο ότι έχουν μάθει με ειρηνικό τρόπο να διεκδικούν και να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και την επικράτηση της δικαιοσύνης.

Αναμένουμε την εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου και ζητάμε από τους επιχειρηματίες να σεβαστούν τα δικαιώματα των λουομένων και τις συμβάσεις που θα υπογράψουν.

Ως νέα Δημοτική Αρχή έχουμε δηλώσει ότι είμαστε υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και συγχρόνως ότι δεν θα δεχτούμε τις καταστάσεις που επικρατούσαν τα προηγούμενα χρόνια σε αρκετές παραλίες του νησιού μας».

{https://youtu.be/2HBOnBComgQ}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos