Διήμερο επαφών του Δημάρχου Πάρου στην Αθήνα Κύριο

Στην Αθήνα, στις 11 και 12 Ιουλίου 2024, μετέβη ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Ευάγγελο Δεναξά.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πραγματοποίησε τις παρακάτω επισκέψεις και επικοινωνίες :

1) Επίσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν, να του τεθούν από κοντά όλες οι εκφάνσεις του ζητήματος που έχουν να κάνουν τόσο με την ασφάλεια των δημοτών, όσο και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού μας. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος υποστήριξε τα αιτήματα.

2) Τηλεφωνική Επικοινωνία με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, σχετικά με την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος στο νησί μας και την ασφάλεια των λουόμενων.

3) Συναντήσεις εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ Βασίλειο - Πέτρο Σπανάκη. Αντικείμενο των συσκέψεων αποτέλεσε η στελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών, με κυριότερο το φλέγον θέμα της επάνδρωσης του τμήματος καθαριότητας και τις αντίστοιχες εργολαβίες. Επίσης, τέθηκε το θέμα της πριμοδότησης της εντοπιότητας στις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

4) Συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών με Υπηρεσιακά Στελέχη, για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Δήμος στην λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του Υπουργούς και τα Υπηρεσιακά Στελέχη, για το άριστο κλίμα στο οποίο διεξήχθησαν οι συναντήσεις εργασίας. Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση τους, στα αιτήματά μας.

Με συνεργασία και σωστή κατάθεση των ζητημάτων, ελπίζουμε στην δρομολόγηση νομοθετικών παρεμβάσεων που θα δίνουν λύσεις στα σημερινά προβλήματα του νησιού μας».

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου

bizas1

bizas2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos