Πάρος - Χάρης Γιουρτζίδης: Η Παροικία είναι πρώτα πόλη της Πάρου με κατοίκους

25 Ιουλίου 2024 23:39

Στην προσφιλή του συνήθεια ο πρώην Δήμαρχος Πάρου και σημερινός δημοτικος σύμβουλος Μάρκος Κωβαίος χαϊδεύει αυτιά μιας μερίδας επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάρου .

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης πριν ξεκινήσει να κάνει κριτική για το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου της Παροικίας, καλά θα κάνει να θυμηθεί την άθλια εικόνα του παραλιακού της Παροικίας , με τα ποδήλατα και τις καρέκλες που τοποθετούσαν οι καταστηματάρχες, για να εμποδίζουν το παρκάρισμα μπροστά από τα μαγαζιά τους και για το τεράστιο πάρκινγκ σε ολο το μήκος της Γιάννη Πάριου ολο το 24ωρο . Το κλείσιμο από τις 10,00 εως 05,00 του δρόμου από όλα τα μηχανοκίνητα τροχοφόρα έχει τη σύμφωνη γνώμη των περισσότερων επιχειρηματιών, και της πλειοψηφίας των κατοίκων , όπως ότι λειτούργησε θετικά στην μείωση της κυκλοφορίας χωρίς να δημιουργεί το τεράστιο μποτιλιάρισμα στον περιφερειακό όπως συνέβαινε προηγούμενες χρονιές . Αλήθεια μπορεί να μας πει στα 9 χρόνια σαν Δήμαρχος και 4 σαν Αντιδήμαρχος , τι έκανε για ένα δεύτερο περιφερειακό, για τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια , για τα πάρκινγκ και ιδιαίτερα για τις φιστικιές, που τις είχε παραδώσει στους Ρομα με αποτέλεσμα το γκέτο που είχε δημιουργηθεί .
Το να επικαλείται τον διπλό ρόλο της Παροικίας αλλά στην πραγματικότητα να την θεωρεί μόνο Λιμάνι φαίνεται ποσο την τίμησε για 9 χρονια .
Καλό θα είναι να θυμάστε εσείς στην Δημοτική Παράταξη Πάρος επιμένουμε στην πράξη και ιδιαίτερα οι σύμβουλοι της Παροικίας ότι Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ με ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ και μετα λιμάνι , ΚΑΙ έχουν δικαίωμα στο ΕΥ ΖΕΙΝ .

Το λιμάνι τελειώνει στην σημερινή θέση των ΚΤΕΛ . Μετά ακολουθεί η παραλιακή της Παροικίας που η σημερινή δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί προεκλογικά για την αναβάθμιση της .

Δυστυχώς κ. Κωβαίο για άλλη μια φορα δείχνετε πόσο εύκολα χρησιμοποιείτε την θέση σας για μικροσυμφέροντα

Χάρης Γιουρτζίδης
Κάτοικος Παροικίας & Δημοτικος Σύμβουλος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos