Πρόσκληση της Δημοτικής επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

26 Ιουλίου 2024 16:17

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,

καλείσθε την 30η Ιουλίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση λογαριασμού εσόδων και εξόδων μηνός Ιουνίου 2024.

Θέμα 2ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου για το Α΄ τρίμηνο του οικονομικού έτους 2024.

Θέμα 3ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου για το Β΄ τρίμηνο του οικονομικού έτους 2024.

Θέμα 4ο Λήψη απόφασης για αποδοχή επιχορηγήσεων από το Δήμο Πάρου.

Θέμα 5ο Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων του προϋπολογισμού 2024 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Τρίτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 7ο Λήψη απόφασης για το κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πάρου και μεταφορά των υπολοίπων τους σε λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Πάρου, καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για την ενέργεια αυτή.

Θέμα 8ο Λήψη απόφασης για την έκδοση εντολής πληρωμής για διάφορα ποσά και επιστροφή τους ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

Θέμα 9ο Διαγραφή ανείσπρακτων δημοτικών τελών, δημοτικών φόρων και ΤΑΠ λόγω βεβαίωσης σε λάθος ιδιοκτήτη.

Θέμα 10ο Έγκριση δαπάνης υποβολής φορολογικών δηλώσεων για το οικονομικό έτος 2023 των καταργούμενων ΝΠΔΔ-ΝΠΙΔ του Δήμυ Πάρου(ΚΔΕΠΑΠ και ΚΠΠΑ)

Θέμα 11ο Καθορισμός ειδικοτήτων για πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, βάσει της 185/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της υπ’ αρ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./36/5762/27-05-2024 ΚΥΑ των υπουργών εσωτερικών και εθνικής οικονομίας και οικονομικών.

Θέμα 12ο Λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης κενωθέντος (σχολάζοντος) περιπτέρου στη θέση «Γέφυρα-Πλατεία» της Κοινότητας Νάουσας του Δήμου Πάρου για τη διατήρηση ή μη της θέσης του περιπτέρου και τον διαχωρισμό του περιπτέρου σε κατηγορία.

Θέμα 13ο Έγκριση πρακτικών της δημόσιας μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του παιδικού σταθμού Νάουσας, της Κοινότητας Νάουσας, του Δήμου Πάρου.

Θέμα 14ο Έγκριση του με αρ. πρωτ. 12556/12-07-2024 πρακτικού Νο ΙΙΙ (Έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια γάλακτος προσωπικού Δήμου Πάρου», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 183329).

Θέμα 15ο Έγκριση του 2ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών(Α.Π.Ε.) και 1ου πρωτοκόλλου κανονισμού τιμών μονάδος νέων εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «Βρεφονηπιακός Σταθμός Μαρμάρων ν. Πάρου».

Θέμα 16ο Έγκριση του 3ου τακτοποιητικού ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών (ΑΠΕ) του έργου «Επισκευές-συντηρήσεις σχολικών κτηρίων(2023)».

Θέμα 17ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση μετά από άγονο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τους οικισμούς Παροικιάς και Νάουσας-Παραλιών-Φόρτωση και μεταφορά μπαζών, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων Δήμου Πάρου έτους 2024» για την Ομάδα Γ΄ - Παροχή υπηρεσιών για τη φόρτωση και μεταφορά μπαζών, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων Δήμου Πάρου, (συστημικός αριθμός Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: 354701)

Θέμα 18ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση μετά από άγονο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Α) Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων-Καθαρισμό δασών, αλσυλλίων Δήμου Πάρου για το έτος 2024 και Β) καθαρισμός-αποψίλωση ρείθρων και χαντακιών οδικού δικτύου για πολιτική προστασία» για τις ομάδες:
Ομάδα Α΄: Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων για το έτος 2024 και
Ομάδα Δ΄: καθαρισμός-αποψίλωση ρείθρων και χαντακιών οδικού δικτύου για πολιτική προστασία»,
(συστημικός αριθμός Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: 354231).

Θέμα 19ο Λήψη απόφασης για τη συζήτηση της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων εργαζομένων ΙΔΟΧ ,covid-19 κατά Δήμου Πάρου, με την οποία ζητούν να αποδέχεται ο Δήμος Πάρου τις υπηρεσίες τους.

Θέμα 20ο Κανονισμός παραχώρησης σχολικών χώρων, αιθουσών πολλαπλής χρήσης, εκδηλώσεων και γηπέδων.
Θέμα 21ο Λήψη απόφασης για αλλαγή θέσης τοποθέτησης χημικών τουαλετών .

Θέμα 22ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για δικαστικό συμβιβασμό επί της από 2-7-2024 και με αριθμό κατάθεσης 548/2024 αγωγής της Μαρίας Σιφναίου του Μάρκου κατά Δήμου Πάρου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos