Πάρος - Μάρκος Κωβαίος: Η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων, με πρόσφατη γνωμοδότησή της, ήρθε να βάλει "ταφόπλακα" στην ελπίδα να αποκτήσει το νησί μας ένα νέο εμπορικό λιμένα Κύριο

29 Ιουλίου 2024 17:24

Ένα νέο λιμάνι που θα βοηθούσε στην καλύτερη κυκλοφορία της Παροικιάς και θα μείωνε την απόσταση με τη Νάξο, για την γρηγορότερη πρόσβαση στο νοσοκομείο και στα δικαστήρια του γειτονικού μας νησιού.

Η "ταφόπλακα" βέβαια ήταν το επιστέγασμα. Είχαν προηγηθεί μερικοί "νεκροθάφτες" της παράταξης Μπιζά, που όταν εμείς ως Δημοτική Αρχή είχαμε κάνει προσπάθειες για τη δημιουργία του δεύτερου λιμανιού, φρόντισαν να κάνουν ενστάσεις και ότι άλλο περνούσε από το χέρι τους ώστε να εμποδίσουν την προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει η ωφέλεια του νησιού.
Εμείς στην προηγούμενη Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων ήμασταν παρόντες και διεκδικήσαμε τη θετική εισήγηση. Η σημερινή Δημοτική Αρχή άφησε το θέμα στην τύχη του με αποτέλεσμα να εισπράξει την αρνητική γνωμοδότηση.
Λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή γιατί είχαμε καταθέσει προτάσεις που δεν θα επιβάρυναν την περιοχή και τους κατοίκους της, πέρα από κάποια μικροσυμφέροντα που ειχαν τα "πρωτοπαλήκαρα" της σημερινής Δημοτικής Αρχής και μετείχαν στο ψηφοδελτιο τους.
Όπως αποδεικνύεται στο σύντομο χρόνο της σημερινής Δημοτικής Αρχής, έχουμε να κάνουμε με ένα Δήμαρχο που άγεται και φέρεται από "κάποιους" που προτάσσουν το προσωπικό συμφέρον από το γενικό όφελος.
Ο κύριος Μπιζάς έχει κάθε δικαίωμα να γελοιοποιείται κάτω από πανό με το σλογκαν "Επενδυτές go home" όμως κάποια στιγμή, πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του ως δήμαρχος και πρέπει να προτάξει το κοινό καλό και να το υπερασπιστεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos