Προμήθεια ζωοτροφών, εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών στο Δήμο Πάρου, για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς Κύριο

Προμήθεια ζωοτροφών, εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών στο Δήμο Πάρου, για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Ο Δήμος Πάρου, λόγω της ανάγκης για την προμήθεια ζωοτροφών, εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προέβη στις κάτωθι απευθείας αναθέσεις:
Α) Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 756/01-08-2024 απόφαση του Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά, ο Δήμος προέβη στην απευθείας ανάθεση της παροχής προμηθειών με τίτλο: «Προμήθεια ζωοτρόφων αδέσποτων ζωών για το Δήμο Πάρου». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 6.132,52 κιλά τροφή για γάτες, 1953,00 κιλά τροφή για σκύλους, και 500 κιλά τροφή για κουτάβια σκύλων, αντί του ποσού των 10.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). Το κόστος της παροχής προμηθειών, θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου (από ιδίους πόρους).
Β) Κατόπιν της υπ’ αριθμ. 749/31-07-2024 απόφασης του Δημάρχου, ο Δήμος προέβη στην απευθείας ανάθεση της παροχής προμηθειών με τίτλο: «Προμήθεια εμβολίων & λοιπών φαρμακευτικών ουσιών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στον Δήμο Πάρου», αντί του ποσού των 2.984,33€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). Το κόστος της εν λόγω παροχής προμηθειών, θα καλυφθεί από επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» έτους 2023.
Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες, πως όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, το πότισμα τους, τον καθαρισμό των ταϊστρών και των γύρω κοινόχρηστων χώρων από τις ταΐστρες, που έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο Πάρου σε προκαθορισμένα σημεία στο νησί, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εθελοντή για τα αδέσποτα, την οποία σας επισυνάπτουμε, να την υπογράψουν και να την στείλουν ηλεκτρονικά στο email του Δήμου Πάρου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στο γραφείο Πρωτοκόλλου.
Η προμήθεια ζωοτροφών από τους εθελοντές, γίνεται από την Αποθήκη του Δήμου μας, εντός του ωραρίου λειτουργίας της με δικά τους μέσα και εφόσον η αίτηση έχει εγκριθεί από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Πάρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos