Δήμος Πάρου: Παραβατικές πράξεις στην μη αδειοδοτημένη Μαρίνα Νάουσας

Παραβατικές πράξεις στην μη αδειοδοτημένη Μαρίνα Νάουσας

Υλοποιώντας παλαιότερες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προχωρήσαμε στην διακοπή της δυνατότητας ηλεκτροδότησης και υδροδότησης των σκαφών που ελλιμενίζονται στη Μαρίνα της Νάουσας και τοποθετήθηκαν στον χώρο σχετικές πινακίδες. Τα σκάφη εισέρχονται σε αυτή με ατομική ευθύνη του κυβερνήτη τους.
Μετά από καταγγελίες κατοίκων διαπιστώθηκε πως είχε παραβιαστεί η είσοδος στις χερσαίες εγκαταστάσεις και είχε ηλεκτροδοτηθεί παράνομα ένα από τα PILAR της Μαρίνας, από το οποίο και κάποιοι προχώρησαν στην ηλεκτροδότηση των σκαφών τους.
Ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του χώρου και των ανθρώπων.
Επίσης, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο της παράνομης απόρριψης μεγάλου όγκου απορριμμάτων από θαλαμηγούς, κότερα και επιχειρηματίες, στο μη αδειοδοτημένο χώρο της Μαρίνας Νάουσας.
Ο χώρος καθαρίστηκε από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας και ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Πάρου, που με την σειρά του προχώρησε στις νόμιμες ενέργειες.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αδειοδότηση της Μαρίνας Νάουσας και της νόμιμης, αδιάβλητης λειτουργίας της, υπέρ του κοινού καλού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos