Λαϊκή Συσπέιρωση Πάρου: Σχόλιο για δήλωση του Δημάρχου

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Αν σας ρωτάνε που θα βάλουμε τους επισκέπτες, που θα κυκλοφορήσουν κλπ, τους απαντούμε ότι τα σχετικά θέματα μας απασχολούν και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις».
Τάδε έφη Δήμαρχος που καλλιέργησε μεγάλες προσδοκίες στον παριανό λαό, με αφορμή την επίσκεψη στο νησί μας του νέου Διοικητή της ΥΠΑ, απ’ όπου μάθαμε και χρήσιμες πληροφορίες:
- Δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την καθαριότητα του αεροδρομίου με μόνιμο προσωπικό, με κίνδυνο για την δημόσια υγεία και τους αρνητικούς σχολιασμούς των επισκεπτών για την επικρατούσα κατάσταση.
- Το έργο των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου έχει ήδη «ξεφύγει» από τον συμβατικό χρόνο παράδοσης. Σήμερα βέβαια μάθαμε ότι πιθανόν το 2026 θα είναι έτοιμο ένα μέρος των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων και όχι το σύνολο τους !
Η ελάχιστη προσφορά του δήμου κύριε Δήμαρχε αυτή την στιγμή θα ήταν η αποκατάσταση των λακουβών στο δρόμο του Αεροδρομίου. Φροντίστε το λοιπόν!
Μπροστά στα προβλήματα του νησιού μας ο Δήμαρχος συστήνει «Υπομονή, θετική διάθεση και ψυχραιμία», αποδεικνύοντας πόσο μακριά είναι από την επίλυση τους.
Γιατί τα προβλήματα του νησιού μας δεν θέλουν ευχές.
Θέλουν σχεδιασμό, προγραμματισμό , διάθεση και αγωνιστικό προσανατολισμό για την διεκδίκηση τους.
Πάρος 6-8-24

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos