Πρόσκληση προς τους πολίτες & τους παραγωγικούς φορείς της Πάρου σε διαβούλευση για το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον

16 Σεπτεμβρίου 2024 13:51

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19.09.2024 (12 μ.μ.) που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Πάρου και τον περιβαλλοντικό οργανισμό Aegean Rebreath στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των τετραήμερων δράσεων (19-22 που θα υλοποιηθούν για το θαλάσσιο περιβάλλον και θα καλυφθούν από το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Jazeera.

Στόχος της συνάντησης αποτελεί η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα πεπραγμένα της συνεργασίας των δημοτικών αρχών με την Aegean Rebreath, τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει το Δίκτυο Μπλε Δήμων στις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία. Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης θα διερευνηθεί η δυνατότητα συνδιαμόρφωσης ενός στρατηγικού σχεδίου για την προστασία του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος.

Σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων, βάση των επιχειρήσεων της Aegean Rebreath θα αποτελέσει το λιμάνι της Παροικιάς. Ο περιβαλλοντικός οργανισμός την Πέμπτη 19.09 θα επισκεφθεί σχολεία για εκπαιδευτικά εργαστήρια, ενώ το Σάββατο (10.00 π.μ.) και την Κυριακή (10.00 π.μ.) θα υλοποιηθούν δράσεις καθαρισμού στο λιμάνι, δράσεις ανέλκυσης εγκαταλελειμμένων διχτυών από υφάλους του νησιού και ερευνητικές δραστηριότητες.

Η παρουσία σας στη συνάντηση θα αποτελέσει τιμή για εμάς.

O Δήμαρχος Πάρου

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος

της Aegean Rebreath

 Γεώργιος Σαρελάκος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos