Ανακοίνωση Δήμου Πάρου

30 Σεπτεμβρίου 2024 13:54

Διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Δήμος Πάρου, σύμφωνα με την υπ' αρ. 19/2024 διακήρυξη (ΑΔΑ 614ΖΩΞΓ-Δ8Ε), διενεργεί ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ», CPV: 50110000-9 «Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μηχανοκίνητων οχημάτων και παρεπόμενου εξοπλισμού», CPV: 50111000-6 «Υπηρεσίες διαχείρισης, επισκευής και συντήρησης στόλου οχημάτων», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 496.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου (από ιδίους πόρους).

Η σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα (ομάδες):

ΤΜΗΜΑ 1 (ΟΜΑΔΑ Α΄): Συντήρηση και επισκευή των μηχανικών βλαβών, όλων των μηχανικών μερών του πλαισίου και των υπερκατασκευών των απορριμματοφόρων, φορτηγών, υδροφόρων, σαρώθρων, πλυντηρίου κάδων, μηχανημάτων έργου, επιβατικών, δίκυκλων κ.λπ. μετά των ανταλλακτικών τους, εκτιμώμενης αξίας 326.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

ΤΜΗΜΑ 2 (ΟΜΑΔΑ Β΄): Συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών μερών των οχημάτων μετά των ανταλλακτικών τους, εκτιμώμενης αξίας 50.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

ΤΜΗΜΑ 3 (ΟΜΑΔΑ Γ΄): Συντήρηση και επισκευή φανοποιείας οχημάτων, μετά της βαφής και των ανταλλακτικών τους, εκτιμώμενης αξίας 60.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

ΤΜΗΜΑ 4 (ΟΜΑΔΑ Δ΄): Συντήρηση και επισκευή των ελαστικών των οχημάτων, μετά των ανταλλακτικών τους, εκτιμώμενης αξίας 60.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Προσφορές υποβάλλονται για μια ή περισσότερες ομάδες συντηρήσεων και επισκευών οι οποίες αναφέρονται στον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό της μελέτης και για το σύνολο των οχημάτων/μηχανημάτων του Δήμου Πάρου. Προσφορές υποβάλλονται για όλα τα είδη της παροχής υπηρεσιών μιας ομάδας στο σύνολο της προκηρυχθείσας ποσότητας. Όλες οι ομάδες μπορούν να ανατεθούν σε έναν προσφέροντα.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε εικοσιτέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται στη νήσο Πάρο Νομού Κυκλάδων.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 21/10/2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr). Η ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά» και του (υπό)φακέλου «Οικονομική Προσφορά» θα διενεργηθεί στις 22/10/2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών στοιχείων από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ με συστημικό αριθμό: 358811 όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών – διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos