Πάρος – Δήμαρχος: Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν μεταδίδονται LIVE οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. – Το ποσό που απαιτείται (Βίντεο) Κύριο

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μπιζάς, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν μεταδίδονται διαδικτυακά σε live χρόνο οι συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Ο κ. Μπιζάς, ανέφερε επίσης το ποσό που απαιτείται για την αναβάθμιση του συστήματος προκειμένου εφεξής να γίνεται ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων.

Δείτε το βίντεο:

{https://youtu.be/FbWEuiyI6Gg}

«Μετάδοση Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου» - Ενημέρωση από Δήμο Πάρου

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, έχουν παρατηρηθεί προβλήματα συνδεσιμότητας των πολιτών του νησιού μας, στις μεταδόσεις των ζωντανών συνεδριάσεων. Ως ένα βαθμό, αυτό οφείλεται στην επιβάρυνση της αίθουσας από την συστέγαση της Πολεοδομίας του Δήμου μας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και λόγω της παλαιότητας του υπάρχοντος συστήματος.

Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου μας για την αποκατάσταση των αλλεπάλληλων τεχνικών προβλημάτων, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί και δεν έχει επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατά το προσεχές διάστημα, ο Δήμος Πάρου θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως αναμόρφωση του προϋπολογισμού, για την ένταξη της δαπάνης εγκατάστασης ενός σύγχρονου συστήματος αναμεταδόσεων των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και στην προκήρυξη διαγωνισμού, προκειμένου να εξευρεθεί ανάδοχος για την αποπεράτωση του έργου.

Με την προσδοκώμενη πλήρη αναβάθμιση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου με σύγχρονο εξοπλισμό, θα διασφαλίζεται η ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε οι πολίτες του νησιού μας, να ενημερώνονται έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας του Δήμου Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos