Πάρος - Δημοτικό Συμβούλιο: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος ο Δημοτικός σύμβουλος Ρούσσος Βατίστας Κύριο

Επιστολή παραίτησης υπέβαλε σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Βατίστας Ρούσσος.

Στην επιστολή παραίτησής του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έλαβε αυτή την απόφαση.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης.
Προς Δημοτικό Συμβούλιο
Μετά τις επαναλαμβανόμενες εμπαθείς συμπεριφορές της προέδου του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο προς την παράταξή μας, όσο και σε εμένα προσωπικά, όπου κατ΄εξακολούθηση χρησιμοποιεί τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου κατά το δοκούν και πολλές φορές ακόμη και κατά παράβαση αυτού, είμαι υποχρεωμένος όπως μου ορίζουν οι δημοκρατικές μου καταβολές να παραιτηθώ από Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς μου είναι αδύνατο να συμμετέχω σε ένα συλλογικό όργανο που η επικεφαλής του αντιμετωπίζει με μεθόδους φίμωσης τη μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η αδυναμία της αποδοχής της διαφορετικής απόψης από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και της ισότιμης υπεράσπισης των διακιωμάτων όλων των δημοτικών συμβούλων από μέρους της εκτός των άλλων αποτελεί και θεσμικό ατόπημα.
Πάρος - 02-10-24
Ρούσσος Βατίστας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos